SETE SOIS SETE LUAS
Succes al artistilor maramureseni
25 iunie 2014
flyer A6 festival 2014
Va poftim la Sarbatoare!
8 august 2014

ZILE DE SARBATOARE LA BAIA SPRIE 9 SI 10 AUGUST

DSC 0435


Festivalul “Sete Sois Sete Luas” ajuns la cea de a XXII-a editie se va derula sambata 9 august la Baia Sprie. Primaria, organizatoarea evenimentului, in parteneriat cu Asociatia Culturala VATRA SATULUI CHIOREAN, va propun un concert inedit, in premiera- FLAMENCO sustinut de artisti spanioli din Andaluzia.  
MARIA GONZALES SI JOACHIM LINERA ne vor purta inspre radacinile dansului andaluzian. Pasiune si armonie aflate la limita dintre traditie si modernitate mediteraneeana.

 
DSC 0481Muzica pop-rock, Trasura cu folk si Grupul IZA in colaborare cu Ansamblul DOR CALATOR al Casei de Cultura vor completa seara de sambata sub semnul unui dialog cultural european.

In Piata Agroalimentara din Baia Sprie, duminica, 10 august, se va derula sarbatoarea orasului intr-un spectacol scenic amplu din care nu vor lipsi muzica de promenada, dansul sportiv, ansambluri folclorice, recitaluri de muzica populara si de petrecere, muzica usoara romaneasca si o reintalnire romantica cu celebra formatie SEMNAL M din Cluj Napoca.

Pe parcursul celor doua zile de sarbatoare la Sala Sporturilor vor avea loc competitii sportive de: fotbal, tenis de masa, ciclism si un meci Old Boys. Vom reveni cu detalii privitoare la progamul manifestarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *